KLUB SCLEROSIS MULTIPLEX v PREŠOVE

26.05.2010 Prešov

oznamuje všetkým Prešovčanom, Sabinovčanom a ďalším priateľom a sympatizantom,
že pri príležitosti SVETOVÉHO DŇA SM, ktorý vyhlásila Medzinárodná federácia Sclerosis multiplex na 26. mája 2010, Klub SM v PO organizuje KROK s SM spojený s verejnou zbierkou pre NÁRODNÉ CENTRUM SCLEROSIS MULTIPLEX, /NCSM/ n.o. – špecializované zariadenie v Sabinove, povolenou Obvodným úradom v Prešove pod č. 1/2010/O5490-2/Dr.
Vďaka pomoci Európskej platformy Sclerosis multiplex so sídlom v Bruseli, švajčiarskej farmaceuitickej firme Merck Serono a vďaka štedrej pomoci Vás – spoluobčanov, našich priateľov, sme už dokázali zaplatiť skoro celú projektovú dokumentáciu pre NCSM. 5000 Eur nám však ešte stále chýba. Podarí sa nám získať túto sumu za slnečníčky v uliciach Prešova a Sabinova od 26. mája do 18. júna 2010? POMôŽETE NÁM? Keď uvidíte hlúčik „oslnečničkovaných“ dobrovoľníkov so zelenou krabičkou s nápisom NÁRODNÉ CENTRUM SCLEROSIS MULTIPLEX, vhoďte nám tam nejaké euro / eurá, a dostanete za to slnečničku – symbol pacientov so sklerózou multiplex. Vaše peniaze nepôjdu do žiadnej Bratislavy ani nikde inde, pôjdu rovno na účet NCSM: 0504775934/0900 Slov. Sporiteľňa, Variabilný symbol 2010.
Na rovnaké číslo účtu môžete posielať svoje príspevky, ak sa Vám nepodarí stretnúť našich dobrovoľníkov, a ak si želáte nám pomôcť.
Výsledok Verejnej zbierky vyhlásime na koncerte „Euromobilita a Svetový deň SM“ v Mestskej hale 18. Júna 2010, na ktorý Vás všetkých srdečne pozývame.
Každý môže pomôcť svojim spôsobom. Pridajte sa k celosvetovému hnutiu: Skoncujme s SM !
Ďakujeme Vám.
Juliana Ilenčíková – Tomková.
 

Vyberte región